NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Interieur

Deze raamdecoratie kan je energierekening verlagen!

1 Minuten lezen
Raamdecoratie lichtblauw

Lopen je energiekosten hoog op in de zomer, als de zon de hele dag op je ramen staat te branden en je airconditioning overuren moet draaien? Of kijk je met angst naar je rekening in de winter, als de bittere kou je verwarming op alle uren van de dag en nacht laat gloeien? Welke eisen je plaatselijke klimaat ook stelt aan de koel- en verwarmingssystemen van je huis, een slimme keuze voor energiebesparende raamdecoratie kan helpen je energierekening te verlagen door de warmteoverdracht via je ramen te blokkeren.

Bovendien kun je de energiebesparende voordelen krijgen die je zoekt zonder de mooie aanvulling op de kamer op te offeren die ook zo belangrijk is. Hier zijn drie raambehandelingen die precies het juiste accent aan je interieur kunnen geven en je tegelijkertijd helpen je energierekening te verlagen:

Plisségordijnen

Plisségordijn, ook wel bekend als honingraat gordijnen leveren uitstekende thermische prestaties door het geplooide ontwerp, dat een honingraatstructuur creëert die de lucht vasthoudt om de energie-efficiëntie te maximaliseren door verbeterde isolatie.

Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in een vrijwel eindeloze reeks kleuren en stoffen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor elke kamer in je huis.

Gordijnen

Gordijnen van raamdecoratie.com zijn een andere goede keuze voor energiebesparing, mits je vrij dikke stof kiest of gordijnen met een voering. De isolatievoordelen van gordijnen hangen af van hoe goed ze je ramen bedekken als ze gesloten zijn, dus het is het beste om je gordijnen te laten installeren door vakmensen op het gebied van raambekleding die zorgen voor een perfecte pasvorm.

Vouwgordijnen

Voor vouwgordijnen geld hetzelfde als voor de gordijnen, deze energiebesparende werking hangt af van de mate van hoe dik je stof is en of je er een voering achter laat plaatsen. Ook bij vouwgordijnen moeten ze het raam goed afdekken wanneer ze gesloten zijn, anders hebben ze geen energiebesparende werking. Houd er daarom rekening mee dat wanneer nodig de vouwgordijnen gesloten zijn.

Gerelateerde berichten
Interieur

Hoe breng je een glazen tafel de trap op of af?

1 Minuten lezen
Het verplaatsen van meubels kan een uitdaging zijn, vooral als het gaat om een fragiel stuk zoals een glazen tafel. Stel, je…
Interieur

Scheidingswanden van System Flex

2 Minuten lezen
Scheidingswanden van System Flex bieden een hoogwaardige oplossing voor ruimte-indelingen met een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Of je nu werkt…
Interieur

Antieke klokken: veelgestelde vragen beantwoord!

2 Minuten lezen
Antieke klokken zijn een fascinerende blik op het verleden en kunnen een stijlvolle, nostalgische sfeer in je huis creëren. Maar het kopen,…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *