NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Tuin

Een speelhuisje met glijbaan kopen voor je kind

1 Minuten lezen
Speelhuis in speeltuin

Een speelhuisje met glijbaan is een leuke toevoeging aan de tuin waar je kind zich volop mee kan vermaken. Een speelhuis met glijbaan is een fijne plek waar je kind zich kan terugtrekken. Hier kan je kind vadertje en moedertje spelen waar ze hun eigen huis hebben of kunnen ze ridders of prinsessen zijn in hun eigen kasteel. De toevoeging van de glijbaan zorgt voor nog meer speelplezier. Je kind zal niet snel uitgekeken zijn op een speelhuisje met glijbaan. De speelhuisjes zijn te verkrijgen in diverse afmetingen. Zo kunnen de allerkleinste kinderen spelen in een speelhuis die niet zo hoog. De wat oudere kinderen kunnen spelen met de hogere speelhuisjes met een lange glijbaan eraan. Vriendjes en vriendinnetjes zullen veel over de vloer komen om samen met het speelhuis te spelen. 

Een houten speelhuisje met glijbaan

Veel speelhuisjes zijn gemaakt van hout. Dit maakt het speelhuisje een duurzaam product. Het hout dat wordt gebruikt voor de speelhuisjes is afkomstig van Hemlock hout of Cipressen hout. Deze houtsoorten worden bewerkt zodat ze waterbestendig zijn en waardoor houtrot geen kans maakt. Daarnaast ziet een houten huisje er ook nog eens leuk uit in de achtertuin en zal het niet erg warm worden in de zomer. Speelhuisjes die worden verkocht zijn voorzien van een keurmerk of zijn grondig getest. Je kind kan dus veilig spelen met de speelhuisjes. Zijn ze nog erg jong? Dan is het aan te raden om altijd even een oogje in het zeil te houden. Kinderen hebben een rijke fantasie en kunnen zich helemaal uitleven in een speelhuisje. Het is werkelijk een droom voor elk kind.

Een speelhuisje met zandbak

Je kunt een speelhuisje selecteren op basis van de ruimte die je in de tuin hebt voor het speelhuisje. Heb je voldoende ruimte? Dan kun je kiezen voor een groot model. Je hebt diverse speelhuisjes met een zandbak en met een glijbaan. Hier kunnen de kinderen zich urenlang mee vermaken. Naast de speelhuisjes met een zandbak vind je ook diverse speelhuisjes in opvallende modellen zoals een kasteel. Wil je helemaal groots uitpakken? Dan kies je voor het speelhuis met een schommel of een dubbele schommel. Hier kan je kind jarenlang met veel plezier mee spelen en zal hier niet snel op uitgekeken zijn. Zeker wanneer je een grote tuin hebt is dit een leuk speeltoestel om neer te zetten voor urenlang speelplezier.

Gerelateerde berichten
Tuin

Zelf bouwen van een tuinoverkapping verhoogt je zelfvertrouwen

2 Minuten lezen
Zie je op tegen het zelf bouwen van een veranda, carport of tuinoverkapping? Dat is nergens voor nodig: probeer het maar eens…
Tuin

De Wit Hekwerken en diverse soorten hekwerk

1 Minuten lezen
Bij De Wit Hekwerken en andere specialisten zijn er veel verschillende hekwerken voor uw woning verkrijgbaar. Daarbij heeft elk soort hekwerk wel…
AlgemeenBesparenBeveiligingEnergieHuisInterieurKlussenSanitairSlapenSlotenTuinVastgoedVerhuizen

Category

1 Minuten lezen
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *