NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Klussen

Hoe vaak moet je je muren opnieuw schilderen?

2 Minuten lezen
Verfroller groen

Wanneer je nu een huis binnenloopt, of welke kamer dan ook, het prachtige decor of het dure tapijt, het Palanquin-achtige kingsize bed is niet wat je op het eerste gezicht opvalt. Ja, je raadt het al, de binnenmuurschildering staat voorop. En het is niet iets om licht over te denken als je een sociaal actief persoon bent. Iemands binnenmuren en decor spreken veel, als ze niet de prioriteit krijgen die ze zouden moeten krijgen, geven ze misschien niet je broodnodige boost in moraliteit of indruk.

Gangen

Meestal moeten de gangen worden geverfd, wat te wijten is aan veel slijtage door de jaren heen. Controleer op slijtage, vingerafdrukken, deuken en versleten hoeken. Van de gang in uw huis tot de entree en trappen, ze zullen waarschijnlijk allemaal deze tekenen van schade hebben. Hoewel u uw muren kunt witten, moet u uiteindelijk een besluit nemen om een ​​nieuwe verflaag te krijgen. Door die muren om de paar jaar opnieuw te schilderen, kunt u uw huis er fris en netjes uit laten zien.

Slaapkamers

Slaapkamers voor volwassenen hoeven zelden opnieuw te worden geverfd, tenzij er een verandering in het meubilair is of er een probleem is met lekkage aan de muren. Kinderkamers daarentegen moeten vaak om de paar jaar geschilderd worden. Een van de redenen kan zijn dat kinderen groeien en veranderen naarmate ze ouder worden, dus hun keuzes en voorkeuren veranderen mee.

Als rood nu misschien hun favoriete kleur is, zullen ze later misschien meer van groen en blauw gaan houden. Een andere reden kan zijn dat kinderen veel tijd op hun kamer doorbrengen, vooral tijdens deze pandemische periode, die slijtage aan de muren kan veroorzaken. Het kunnen de krabbels op de muren zijn, het schuren van hun schoenen, hun schattige plakkerige handen die langs de muur rennen en andere soortgelijke activiteiten die een negatieve invloed kunnen hebben op je verf.

Keukens en badkamers

De andere drukke ruimtes zijn keukens en badkamers. Het zijn praktisch de drukste kamers en zorgen ervoor dat ze vaker opnieuw geschilderd moeten worden. Keukens hebben vaak verrassende vlekken, vet en rookvlekken, terwijl badkamers problemen krijgen met vocht en vochtigheid. Paint My Walls besteedt extra zorg aan het overschilderen, zodat de vlekken gemakkelijk kunnen worden weggeveegd en bestand zijn tegen de vochtigheid in badkamers en keukens. Het is voor het grootste deel goed om uw keukens en badkamers om de 3-4 jaar opnieuw te schilderen.

Overige kamers

De andere kamers thuis: de eetkamer, woonkamer, logeerkamers, enz. hebben meestal minder schilderwerk nodig, waarschijnlijk omdat volwassenen en kinderen niet veel tijd doorbrengen in vergelijking met hun slaapkamers en kamers met andere voorzieningen, waardoor de noodzaak wordt geëlimineerd voor een totale opknapbeurt. Tussen het schilderen van deze kamers kunt u minimaal 5 jaar veilig door.

Zo zie je maar dat eens in de zoveel tijd het nodig is om uw huis van binnen opnieuw te schilderen. Houtverf, muurverf, vloerverf, beits, lak en oliën, Scandinavische Verf heeft het allemaal! En nog is van de beste merken ook! Neem een kijkje op onze website en laat jouw woning er weer verzorgd en prachtig uitzien!

Gerelateerde berichten
Klussen

Afzuigkap horeca schoonmaken

2 Minuten lezen
Het afzuigkap schoonmaken horeca is een cruciale taak voor het handhaven van een gezonde en veilige keukenomgeving. Een vervuilde afzuigkap kan niet alleen leiden…
Klussen

Een dieptereiniging op kantoor laten uitvoeren

2 Minuten lezen
Een schoon en fris kantoor draagt mee aan een gezonde werkomgeving.Kantorenschoonmaak, het ene kantoor wordt dagelijks schoongemaakt het ander één maal per…
Klussen

Welke schoonmaakmiddelen moet ik gebruiken?

1 Minuten lezen
Iedereen probeert zijn huis zo fijn mogelijk te maken. Een groot deel hiervan is het schoonhouden van je huis. Je probeert alle…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *