NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Klussen

Een dieptereiniging op kantoor laten uitvoeren

2 Minuten lezen
schoonmaakhandschoenen

Een schoon en fris kantoor draagt mee aan een gezonde werkomgeving.
Kantorenschoonmaak, het ene kantoor wordt dagelijks schoongemaakt het ander één maal per week en alle variaties daartussen in.
Ook de wijze van schoonmaken verschilt per kantoor, over het algemeen is het zo dat alleen de makkelijk bereikbare plaatsen worden schoongemaakt, terwijl sommige kiezen voor diepte reiniging.
Wanneer de bureaus leeg zijn achtergelaten worden deze afgestoft, de vloerbedekking gestofzuigd en wordt het sanitair nog even afgenomen.
80% van de kantoren wordt op deze wijze schoongemaakt.
Het resultaat is dan dat het er weer netjes uitziet maar dat, met name de moeilijk bereikbare plaatsen niet zijn ontdaan zijn van stof en vuil.
De bekende plaatsen waar dit vuil zich ophoopt is achter apparatuur zoals computers en printers, bovenop de kasten en op vloerbedekking waar minder of niet gelopen wordt. 

Wat is een dieptereiniging?


Een dieptereiniging als aanvulling op de reguliere schoonmaak is een goede oplossing om uw kantooromgeving echt schoon te krijgen.
Een dieptereiniging is een echt grondige schoonmaakronde van uw kantooromgeving.
Bij een dieptereiniging krijgen alle plaatsen in de kantooromgeving de volledige aandacht.
Omdat alles aandachtig wordt gereinigd neemt een dieptereiniging meer tijd in beslag dan de reguliere schoonmaakrondes.
De gehele kantooromgeving, dus ook de moeilijk bereikbare plaatsen en plekken die normaal overgeslagen worden door de schoonmaakspecialisten onder handen genomen.
Raambekleding zoals lamellen of jaloezieën worden ontdaan van stof en vuil, alsmede de armaturen in het plafond.

Op toetsenborden, computermuizen en telefoons zitten vaak etensresten, haar en huidschilfers, dit zijn bronnen van micro-organismen en schimmels. Bij een complete dieptereiniging worden deze onderdelen schoongemaakt.
Ook aan de sanitair groepen wordt de nodige aandacht besteed, zo worden alle wanden, vloeren, de toiletten en wastafels intensief gereinigd.

Waarom moet ik een dieptereiniging uit laten voeren?


Laat regelmatig een dieptereiniging in uw kantoor uitvoeren dan heeft uw kantoor een frisse uitstraling en is alles gegarandeerd hygiënisch schoon. Een frequentie van één à twee keer per jaar is gebruikelijk voor een kantoor met normaal gebruik. Bij het flexibel gebruik van de werkplekken kan een hogere frequentie wenselijk zijn.
Een schone en nette werkomgeving draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van de medewerkers. Daar komt ook nog bij dat, wanneer de werkgever aandacht besteed aan het schoonhouden van de kantooromgeving de medewerkers ook netter met de werkplek omgaan.
In een nette omgeving voelen mensen zich prettiger. Een regelmatige dieptereiniging als aanvulling op de reguliere schoonmaak is dan ook zeer aan te bevelen!

Bron: Actief-cleaningservices.nl

Gerelateerde berichten
Klussen

Afzuigkap horeca schoonmaken

2 Minuten lezen
Het afzuigkap schoonmaken horeca is een cruciale taak voor het handhaven van een gezonde en veilige keukenomgeving. Een vervuilde afzuigkap kan niet alleen leiden…
Klussen

Hoe vaak moet je je muren opnieuw schilderen?

2 Minuten lezen
Wanneer je nu een huis binnenloopt, of welke kamer dan ook, het prachtige decor of het dure tapijt, het Palanquin-achtige kingsize bed…
Klussen

Welke schoonmaakmiddelen moet ik gebruiken?

1 Minuten lezen
Iedereen probeert zijn huis zo fijn mogelijk te maken. Een groot deel hiervan is het schoonhouden van je huis. Je probeert alle…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *