NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Klussen

Welke schoonmaakmiddelen moet ik gebruiken?

1 Minuten lezen
schoonmaakvoorwerpen

Iedereen probeert zijn huis zo fijn mogelijk te maken. Een groot deel hiervan is het schoonhouden van je huis. Je probeert alle hoeken van je huis schoon te houden met heel veel verschillende schoonmaakmiddelen, maar wat werkt nou echt goed? Er zijn veel vragen over welke schoonmaakmiddelen het beste zijn en in dit blog ga ik je erover vertellen.

Welke middelen moet ik gebruiken?

Om te beginnen is het belangrijk om onderscheid te kunnen maken tussen verschillende schoonmaakmiddelen. Je hebt 3 soorten schoonmaakmiddelen:

–          Schoonmaakmiddel

–          Desinfectiemiddel

–          Onderhoudsmiddel

Een schoonmaakmiddel gebruik je voor vlekken en vuil wat je niet weg krijgt met een stofzuiger of doek. Een desinfectiemiddel gebruik je voor het doden van bacteriën. Bijvoorbeeld om je handen schoon te maken van bacteriën. Een onderhoudsmiddel gebruik je om spullen in je huis te onderhouden. Denk hierbij aan een houten tafel.

Vetvlekken

Schoonmaakmiddelen hebben we nu door, maar iets wat altijd een lastig onderdeel blijft is het schoonmaken van vetvlekken. Vetvlekken zijn er binnen no-time maar je komt er maar lastig van af. Gelukkig heb ik een paar oplossingen voor je! Zo kan je afwasmiddel gebruiken en dit even laten intrekken, zo ben je er snel van af! Ook kan je citroensap en zout gebruiken, even laten intrekken en het is weg!

Mocht je hier nou echt moeite mee hebben kan je een schoonmaakbedrijf in de buurt om hulp vragen. Ze helpen je graag met de vetvlekken en zorgen ervoor dat het als sneeuw voor de zon verdwijnt. Ben je woonzaam in Zaandam? Dan heb je veel schoonmaakbedrijven Zaandam

die jou willen helpen.

Natuurlijke schoonmaakmiddelen

Als alternatief op reguliere schoonmaakmiddelen kun je ook kiezen voor natuurlijke schoonmaakmiddelen. Normale schoonmaakmiddelen bevatten vaak veel chemische stoffen en bij natuurlijke is dit niet het geval. Als voorbeeld voor een natuurlijk schoonmaakmiddel heb ik baking soda. Baking soda kan je gebruiken om bijvoorbeeld je toilet te reinigen omdat het de geur kan neutraliseren en een schoonmakend effect heeft.

Schoonmaker

Heb je ondanks deze tips nog steeds geen idee van het schoonmaken? Dan kan je een schoonmaker inhuren die jou komt helpen. Tegenwoordig kan je gemakkelijk een schoonmaker voor particulieren inhuren en dan komt er een schoonmaker professionele schoonmaak uitvoeren.

Gerelateerde berichten
Klussen

Afzuigkap horeca schoonmaken

2 Minuten lezen
Het afzuigkap schoonmaken horeca is een cruciale taak voor het handhaven van een gezonde en veilige keukenomgeving. Een vervuilde afzuigkap kan niet alleen leiden…
Klussen

Hoe vaak moet je je muren opnieuw schilderen?

2 Minuten lezen
Wanneer je nu een huis binnenloopt, of welke kamer dan ook, het prachtige decor of het dure tapijt, het Palanquin-achtige kingsize bed…
Klussen

Een dieptereiniging op kantoor laten uitvoeren

2 Minuten lezen
Een schoon en fris kantoor draagt mee aan een gezonde werkomgeving.Kantorenschoonmaak, het ene kantoor wordt dagelijks schoongemaakt het ander één maal per…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *