NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Interieur

Soorten vloeren die passen bij je interieur

1 Minuten lezen
interieur vloeren

Heb je wel eens over houten vloeren heen gelopen? Vond je dat patroon van de vlonder ook zo mooi met dat hout? Je kan dat proberen na te bootsen binnen jouw huis door een houten vloer aan te leggen. Maar past dat wel binnen jouw interieur? Zijn er vloeren die in principe binnen ieder interieur passen? 

Houten vloer

Een houten vloer kan zowel verwerkt worden in een klassiek interieur als een modern interieur. Je kan verschillende kanten op met de uitstraling van een houten vloer. Zo kun je kiezen tussen verschillende houtsoorten, houtpatronen, houtkleuren en houtafwerkingen. Je kan gaan voor een donkere vloer om meer knusheid te creëren, maar ook voor een lichte kleur om de ruimte wat groter te laten lijken. Bij een klassiek interieur past een donkere kleur vloer en bij een modern interieur passen meer lichtere kleuren.

PVC Vloer

Een PVC vloer is een vloer gemaakt van kunstof. Deze vloeren kunnen dus in diverse patronen, uitvoeringen en kleuren gemaakt worden. Hierdoor past een PVC vloer eigenlijk letterlijk binnen ieder interieur. Je kan een perfect passende vloer samenstellen van PVC. Je kan een PVC vloer laten maken met een patroon van hout erop waardoor het bijna onafscheidbaar is van echt hout. Een PVC vloer heeft zelfs nog voordelen die echt hout niet beschikt. Een PVC vloer is sterker dan hout, vochtbestendig en minder gevoelig voor schade.

Laminaat

Als je wilt gaan voor een nieuwe vloer met een combinatie van de looks van hout en PVC dan is een laminaatvloer datgene wat jij zoekt. Een laminaatvloer is ten eerste een stuk goedkoper dan houten vloeren en vloeren van PVC. Laminaat planken bestaan uit meerdere lagen met een harde afwerking erop. Deze harde afwerking zorgt ervoor dat er niet snel diepe krasjes in het laminaat ontstaan.Deze planken schuif en klik je gemakkelijk in elkaar. Door dit systeem kan je ook best wel gemakkelijk je laminaatvloeren vervangen.

Vloeren

Ieder interieur ziet er anders uit. Om deze reden heeft iedere interieur dus ook een andere vloer nodig. Echter zijn er een aantal soorten materialen van vloeren die vrijwel overal bij passen. Door de vloeren aan te passen met patronen, kleuren en afwerkingen kan je een houten, PVC maar ook een laminaatvloer in ieder interieur verwerken.

Gerelateerde berichten
Interieur

Hoe breng je een glazen tafel de trap op of af?

1 Minuten lezen
Het verplaatsen van meubels kan een uitdaging zijn, vooral als het gaat om een fragiel stuk zoals een glazen tafel. Stel, je…
Interieur

Scheidingswanden van System Flex

2 Minuten lezen
Scheidingswanden van System Flex bieden een hoogwaardige oplossing voor ruimte-indelingen met een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Of je nu werkt…
Interieur

Antieke klokken: veelgestelde vragen beantwoord!

2 Minuten lezen
Antieke klokken zijn een fascinerende blik op het verleden en kunnen een stijlvolle, nostalgische sfeer in je huis creëren. Maar het kopen,…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *