NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Lifestyle

Welke Quooker past in jouw interieur? 3 interieurstijlen!

2 Minuten lezen
keuken met kookeiland

Menig foodie of interieurjunkie droomt ervan: een Quooker in je keuken. Een Quooker geeft je in minder dan een seconde kokend water, direct uit de kraan. Dat is niet alleen handig als je thee wil zetten, maar ook voor het koken van pasta, bij het maken van je favoriete baksels of voor het vullen van een kruik als je je warme bed in wil. Maar Quooker kan meer. Er zijn ook kranen met gekoeld en zelfs bruisend water (de CUBE). En dat allemaal binnen een handomdraai. Ze noemen hem niet voor niets de kraan die alles kan. Dat je een Quooker kraan wil kopen is dus wel duidelijk. De enige vraag die rest: welke Quooker past in jouw interieur?

1. Flex Quooker in zwart

Houd jij ook zo van die stoere maar toch warme look die je de laatste jaren veel terug ziet op TV en in de woonmagazines? Strakke keukens, gekleurde kleden, stalen deuren, houten tafels. Dan val jij vast voor de moderne, maar toch ronde look van een zwarte flex Quooker. Deze kraan geeft je niet alleen koud, warm en kokend water uit één kraan, maar staat ook prachtig te pronken in je keuken. Met het tijdloze design staat deze kraan zowel bij strakke, als meer landelijke inrichtingen (mét eigentijdse touch). En hadden we al gezegd dat hij met zijn uittrekbare slang ook super praktisch is?

2. Fusion Quooker in goud of messing patina

Je keuken is je pronkstuk van je huis en je interieur showt alle kleuren van jouw persoonlijkheid. Herken je je hierin? Dan is een Fushion Quooker in de uitgesproken en luxe kleuren goud of messing patina een fantastische keuze voor jou. En omdat de kraan zo’n blikvanger is, wil je natuurlijk ook wel wat te kiezen hebben. Met de Fushion Quooker kan je zowel kiezen voor een ronde als een rechte uitloop. Zodat het optimaal past bij jouw interieurstijl. Wil je er nog een zeeppompje bij voor het ultieme hotelgevoel? Dat kan natuurlijk ook.

3. Nordic Quooker in chroom

Scandidesign, minimalistische vormen in combinatie met warme stoffen, en ultiem comfort. Het is de woondroom van veel mensen. Ben jij die aan het waarmaken? Dan maak je je inrichting helemaal af met een Nordic Quooker. Dit is een set van twee kranen in hetzelfde design; een Quookerkraan en een gewone mengkraan. Voor strakke, rustige afwerking kies je voor de chroom finish. We weten zeker dat iedereen jaloers zal zijn op jouw keuken. Een kraan met kokend water, wie wil dat nou niet?

Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *