NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Interieur

3 tips voor goedkopere meubels

1 Minuten lezen

Wil je graag je huis weer eens een opknapbeurt geven en een nieuw interieur, met bijvoorbeeld nieuwe tafels, toepassen? Of heb je net een nieuwe woning en moet nog alle meubels kopen? Dit kan gelukkig goedkoper dan de meeste mensen denken. Meubels zoals tafels zijn in de winkels tegenwoordig best prijzig, en de meeste mensen moeten veel spaargeld uitgeven aan nieuwe meubels. In dit artikel worden 3 handige tips gegeven over hoe jij goedkopere meubels kan krijgen. 

Zelf aan de slag

Kijk eerst eens wat je zelf kan doen en maken. Ik hoor je al denken: ‘Daar heb ik toch geen zin in en dat kan ik helemaal niet.’ Je kan vaak meer dan je zelf denkt. Er zijn veel filmpjes online over hoe je zelf goedkoop meubels kan maken van steigerhout. Dit type hout is goedkoop en past bij veel typen interieur. Dit kost misschien wat meer tijd, maar dit bespaart ontzettend veel geld. Kijk anders eens of een familielid of kennis handig is en of die een meubelstuk voor je kan maken voor een lage prijs. 

Koop vanuit het buitenland

Een handige tip is om eens online te kijken op websites die producten leveren vanuit het buitenland. Aliexpress is een goed voorbeeld. Hier staan genoeg meubels op en voor een hele lage prijs. Je kan hierdoor honderden euro’s besparen. Natuurlijk heeft dit ook z’n nadelen. Je kan het meubelstuk niet testen. Kijk daarom altijd goed naar de specificaties en of je hem echt mooi genoeg vindt. Terugsturen is bij dit soort websites niet echt een optie. 

Aanbiedingen

Speur online en in de winkels altijd alles af op aanbiedingen en kortingen. Woonwinkels zijn altijd hard aan het concurreren in Nederland en daardoor zijn er vaak veel prijsverlagingen voor bepaalde producten. Hier moet je altijd goed op letten. Dit kan je tientallen euro’s besparen. 

Bespaar zoveel mogelijk geld door deze tips te volgen. Kijk voor meer informatie en handige tips op verschillende woonblogs. Het is altijd handig om inspiratie op te doen voor je interieur.

Gerelateerde berichten
Interieur

Waarop letten bij het inrichten van een bedrijfspand?

2 Minuten lezen
Ben je toe aan een nieuwe kantoorinrichting, omdat de faciliteiten niet meer voldoen aan de eisen en behoeftes van medewerkers? Of omdat…
Interieur

Een geheel nieuwe kantoorinrichting met nieuw kantoormeubilair

2 Minuten lezen
Lees alles over een nieuwe werkplek inrichten. Bijvoorbeeld thuis een geheel nieuwe kantoorinrichting met nieuw kantoormeubilair omdat thuiswerken toch de toekomst is….
Interieur

Soorten vloeren die passen bij je interieur

1 Minuten lezen
Heb je wel eens over houten vloeren heen gelopen? Vond je dat patroon van de vlonder ook zo mooi met dat hout?…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

60 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *