NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Verhuizen

Handige verhuistips

1 Minuten lezen

Verhuizen blijft voor veel mensen een hoop gedoe, zeker als je verhuisbedrijf Amsterdam niet inhuurt. Al je spullen van het ene naar het andere huis is erg tijdrovend en kan veel stress opleveren. Je moet alles goed plannen terwijl je normale leven ook gewoon doorgaat. Er komt vaak meer bij kijken dan de meeste denken. Het is daarom handig om een paar tips te weten. In dit artikel worden een paar verhuistips van verhuisbedrijf Amsterdam gegeven waardoor het proces gemakkelijk en sneller zal gaan. 

Tip 1: Selectie maken

De eerste tip die wij je mee willen geven is dat je een selectie moet maken. Ga je huis eens kritisch nalopen en bepaal wat je écht mee wilt nemen en wat je eigenlijk wel weg kan laten. Dit scheelt weer extra spullen om te tillen en verplaatsen. Gereedschappen zijn altijd handig om mee te nemen. Zo ook je schuurapparaat indien je in je nieuwe woning parket wil leggen. Daar kan je dan een grote of kleine schuurband voor gebruiken in overeenstemming met het oppervlak dat bewerkt moet worden.

Tip 2: Labelen

Misschien wel de beste tip om te volgen is labelen. Dit is erg belangrijk want het geeft je overzicht en zo voorkom je dat je spullen kwijtraakt. Je pakt per kamer een aantal dozen in. Op deze dozen schrijf je welke kamer het is en de belangrijke spullen die er in zitten. Zo is het voor jezelf duidelijk en kan je sneller uitpakken. Dit is ook erg handig om te doen als je een verhuisbedrijf inhuurt. Die zien dan ook duidelijk waar alles naartoe moet.

Tip 3: Servies inpakken

Er zijn veel verschillende manieren waarop je spullen kan inpakken. Voor nu richten we ons even op het servies. Dit zijn meestal kostbare en breekbare producten. Gelukkig is er een hele simpele manier om ze goed en veilig in te pakken. Wikkel je servies in met handdoeken. Zo neem je ook tegelijk je handdoeken mee. 2 vliegen in 1 klap dus. Stapel bijvoorbeeld 3 tot 5 borden op elkaar en doe daar een grote handdoek omheen. Deze kan je eventueel nog stevig maken met tape. Zo bespaar je ook weer inpakfolie. 

Verhuizen hoeft niet altijd een hoop ellende te zijn. Met een goed plan en door handige tips te volgen voorkom je veel stress.

Gerelateerde berichten
Verhuizen

De voordelen van een goed verhuisbedrijf

2 Minuten lezen
Verhuizen naar een nieuwe woning kan een spannende en uitdagende activiteit zijn. Als je echtersamenwerkt met verhuisbedrijven zoals Bravoverhuizingen.nl, kunt je moeiteloos…
Verhuizen

Hoe je verhuizen het beste kunt aanpakken

1 Minuten lezen
Volgens de cijfers van het CBS verhuizen Nederlanders ongeveer 7 keer in hun leven. Vaak wordt er verhuisd wegens gebrek aan ruimte…
Verhuizen

Hoe je jezelf goed voorbereid op een verhuizing

2 Minuten lezen
Het is natuurlijk heel erg fijn wanneer je je oude woning hebt verkocht en kunt gaan focussen op je nieuwe huis. Toch…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

829 Comments