NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Verhuizen

Hoe je verhuizen het beste kunt aanpakken

1 Minuten lezen
verhuisdoos inpakken

Volgens de cijfers van het CBS verhuizen Nederlanders ongeveer 7 keer in hun leven. Vaak wordt er verhuisd wegens gebrek aan ruimte in de woning, dichter bij werk te wonen, wegens studie, zoeken naar de juiste omgeving of willen juist kleiner wonen. Er zijn talloze motieven om te verhuizen. Het gebeurt niet dagelijks en er komt best veel bij kijken. Er zijn veel bedrijven die hun services aanbieden om het verhuizen gemakkelijker te maken. Ze nemen het fysieke tilwerk over en brengen de spullen van A naar B. Bij het verhuizen is ook een professioneel schoonmaakbedrijf gewenst om alles schoon achter te laten.

Wanneer er te maken is met een woningontruiming door middel van overlijden, doordat de persoon wordt opgenomen in een zorginstelling, faillissement of andere kwesties kan daar een speciaal bedrijf voor worden ingeschakeld. Er wordt dan rekening gehouden met het emotionele aspect en kan lichte klusjes oppakken om de woning oplevering klaar te maken. Wanneer er toch wordt besloten om het zelf te doen kun je het beste gestructureerd te werk gaan.

Gestructureerd verhuizen

Bij de verhuizing is het inpakken veruit de grootste klus van allemaal. Gelukkig kun je hier op tijd mee beginnen. Doe dit niet enkele dagen van te voren want dan kom je wellicht in een lastige situatie terecht. Doe het inpakken vooral gestructureerd zodat er niet onnodig tijd verloren gaat. Het beste is om het gewoon stap voor stap aan te pakken. Begin met bepalen welke spullen weggegooid kunnen worden. Ga vervolgens inpakken vanuit kamer naar kamer. Je hebt dus wel verhuisdozen en tape nodig om je spullen te vervoeren.

Die kun je online bestellen of je gaat langs bij de plaatselijke supermarkt. Vergeet niet om op de doos te schrijven wat erin zit en in welke kamer de doos neergezet moet worden. Pak levensmiddelen en schoonmaakmiddelen als laatste in. Misschien zul je het nog nodig hebben.

Gerelateerde berichten
Verhuizen

De voordelen van een goed verhuisbedrijf

2 Minuten lezen
Verhuizen naar een nieuwe woning kan een spannende en uitdagende activiteit zijn. Als je echtersamenwerkt met verhuisbedrijven zoals Bravoverhuizingen.nl, kunt je moeiteloos…
Verhuizen

Hoe je jezelf goed voorbereid op een verhuizing

2 Minuten lezen
Het is natuurlijk heel erg fijn wanneer je je oude woning hebt verkocht en kunt gaan focussen op je nieuwe huis. Toch…
Verhuizen

De grote verhuis checklist

2 Minuten lezen
Verhuizen is geen dagelijkse kost. Dat is maar goed ook want bij het verhuizen gaat een heel proces aan vooraf. Wanneer je…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *