NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

De voordelen van een boxspring met tv lift

2 Minuten lezen
bed met bedlamp

Tegenwoordig kijken we iedere streamingdienst uit die er maar is. Met het alsmaar groeiende aanbod aan films en series kun je eindeloos doorkijken, zonder dat je ooit uit materiaal raakt. Dit gebeurt dan ook volop. De tijden dat je alleen nog maar in de woonkamer tv keek zijn voorbij. In vele slaapkamers is een tv te vinden, waar je comfortabel vanuit je bed van je favoriete film of serie kunt genieten. Maar niet iedereen is even blij met een opzichtige tv in hun kamer. Een boxspring met tv lift heeft hiertegenover een aantal voordelen. 

Een tv lift in plaats van los 

Niet iedereen vind een losse tv mooi staan in hun slaapkamer. Zelfs wanneer die uit staat, zit je er nog steeds tegenaan te staren. Slaapkamers zijn vaak nu eenmaal niet even groot als de woonkamer, waardoor het al snel voelt alsof die tv heel dicht op je zit. Het wegwerken van de tv is dan een goede optie, alleen wil je niet een gigantische kast hoeven neerzetten om dit voor elkaar te krijgen.

Een boxspring met tv lift zorgt ervoor dat dit allemaal niet nodig is. Het opbergen van je tv wordt namelijk ontzettend gemakkelijk. Aan het einde van de boxspring zit namelijk een extra ruimte, waar de tv in opgeborgen wordt. Deze tv zie je dus helemaal niet meer, wanneer jij dit niet wilt. En het fijne ervan is, dat jouw boxspring helemaal niet veel groter wordt. Je hebt maar een paar extra centimeter nodig. Eigenlijk net wat meer dan de dikte van je tv. Een gigantische kast is dus echt niet nodig. 

Hoe werkt dat dan, een boxspring met tv lift? 

Eigenlijk werkt het niet heel anders dan het monteren van een tv aan de muur. In het einde van de boxspring zit een beugel, waar de tv op gemonteerd wordt. Dit gaat ook op precies dezelfde manier. De kabels worden vervolgens onder de boxspring doorgetrokken, zodat je hier niet van ziet. Alles wordt dus netjes weggewerkt.

Vervolgens heb je een afstandsbediening waarmee je vanuit je ligpositie de tv lift kunt bedienen. Je hoeft dit dus in de meeste gevallen niet handmatig te doen. Wanneer je klaar bent met het kijken van je film of serie, is het dan ook niet nodig om speciaal op te staan. Slechts met een enkele druk op de knop zakt je tv weer weg in het voeteneind, alsof die er nooit geweest is. Wanneer je jouw tv niet meer nodig hebt, wordt deze zo goed als onzichtbaar.

Gerelateerde berichten
Slapen

Verschillende formaten dekbedden

2 Minuten lezen
Dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder eenpersoons-, tweepersoons- en kingsize-dekbedden. Het kiezen van het juiste formaat is belangrijk voor een goede…
Slapen

Traagschuim in matrassen

2 Minuten lezen
Traagschuim is een type schuim dat onder invloed van lichaamswarmte en druk zacht wordt en zich aanpast aan de contouren van het…
Slapen

Tips om makkelijker in slaap te vallen

2 Minuten lezen
Heb jij ook weleens last om in slaap te vallen? Je bent niet de enige! Vele Nederlanders hebben slaapproblemen of vallen gewoon…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *