NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Beveiliging

Verbeter de beveiliging van je woning

2 Minuten lezen

Wist je dat er tijdens de lockdown minder inbraken waren dan in dezelfde periode een jaar eerder?

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat er geen inbrekers meer zijn of dat inbraakpogingen minder populair zijn geworden. Daarom bieden slotenmakers nog altijd hun diensten aan om huizen te beveiligen. Op https://slotenmakersinleiden.nl/slotenmaker-noordwijk/ kan je lezen over de slotenservices om je woning van boven tot onder te beschermen. Echter door de verscherpte maatregelen van nu zijn mensen vaker thuis en dit verkleint de kans op succes voor de inbrekers. In deze blog lees je nog meer manieren om het inbrekers lastiger te maken.

Goede kwaliteit sloten

De eerste tip is om goede kwaliteit sloten van een slotenmaker aan te schaffen. Inbrekers zijn er niet vies van om de voordeur met flink geweld in te trappen. Met betere sloten van Slotenmakers in Zoetermeer verklein je de kans op dit soort inbraakpogingen enorm. Naast extra veiligheid, zorgen dit soort sloten er ook voor dat je waarde van je woning stijgt. Dit kun je ook doen door te investeren in raamisolatie, want dit verhoogt ook je woningwaarde en de veiligheid van je woning.

Op vakantie of niet thuis

Het is logisch dat inbrekers liever willen inbreken bij een woning waar niemand thuis is. Pas dus op met het delen van informatie op verschillende social media platformen, want slimme inbrekers houden dit soort informatie goed in de gaten. Een andere tip als je weg gaat is om ervoor te zorgen dat het lijkt of er wel iemand thuis is. Doe bijvoorbeeld niet alle lichten uit of de gordijnen overdag helemaal dicht. Hou die leefbare sfeer ook als je op vakantie gaat. Een manier om dit te bereiken is door hulp te vragen aan de buren. Vraag of ze één keer per dag even de post willen oprapen en iets simpels aan de woning kunnen doen.

Een alarmsysteem

Een alarmsysteem is een goede manier om inbrekers af te schrikken en hopelijk te pakken. Het alarm zorgt ervoor dat inbrekers schrikken en mogelijk hun poging staken om te vluchten. Ook maakt het jou en buren wakker, waardoor jullie zo snel mogelijk de politie kunnen bellen, zodat deze de inbrekers kunnen proberen te pakken. Een nachtlamp of camera’s kunnen ook effectief zijn, maar een alarmsysteem zou weleens de beste optie kunnen zijn.

Laat het niet nog een keer gebeuren

Niks is zo vervelend als wakker worden en zien dat er is ingebroken en dat er waardevolle spullen zijn meegenomen. Mocht dit toch gebeurd zijn, dan wil je er uiteraard wel voor zorgen dat dit niet nogmaals gebeurd. Met betere sloten en raamisolatie kun je deze kans flink verkleinen. Daarnaast kun je nog hulp vragen aan de buren of een alarmsysteem aanschaffen. De laatste tip is om altijd zo snel mogelijk de politie in te schakelen bij verdachte situatie.

Gerelateerde berichten
Beveiliging

Satel alarmsysteem aanschaffen

2 Minuten lezen
Lees alles over een Satel alarmsysteem aanschaffen om je object optimaal te beveiligen. Als je besluit tot een Satel alarmsysteem aanschaffen dan…
Beveiliging

Hang- en sluitwerk laten vervangen

2 Minuten lezen
Je woning voorzien van goed hang- en sluitwerk is van groot belang voor een veilige woning. Vaak wordt nog gebruik gemaakt van…
Beveiliging

Geef inbrekers geen kans!

2 Minuten lezen
Wist je dat het aantal inbraakpogingen in de zomer altijd piekt? Inbrekers worden steeds slimmer en sluwer en kiezen zorgvuldiger de woningen…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *