NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Beveiliging

Slotenmaker voor een goede woonbeveiliging

2 Minuten lezen
voordeur beveiligen

Gewoonlijk staat men er niet vaak bij stil, maar veilig wonen kan door de diensten van een slotenmaker. Dagelijks maken we gebruik van de huissleutel om de voordeur door te komen en gaan vervolgens onze gang. Dat is mogelijk doordat een goed slot ongewenste mensen buiten de deur houdt zodat we tijd overhouden om met andere zaken bezig te zijn. Sterke woonbeveiliging zorgt ervoor dat onze bezittingen blijven waar ze zijn.

Het kan echter zijn dat inbrekers nieuwe technieken uitvinden om een woning binnen te komen waardoor extra maatregelen van belang worden om er vanuit te gaan dat onze spullen de volgende ochtend nog steeds op de plek liggen waar we ze hebben gelaten. Een Top Slotenmaker kan inschatten of een huis toe is aan nieuwe inbraakpreventie of dat de oude sloten hun werk nog steeds goed kunnen doen. Verder zijn niet alleen slotenmakersbedrijven belangrijk om de veiligheid in en om een woning te garanderen. Elk klusbedrijf heeft een zekere invloed op de conditie van het pand waardoor deze de kans op een inbraak elk op hun eigen manier verlagen.

Preventief te werk gaan begint buiten het huis

Een eerste voorbeeld van een klusbedrijf dat aansluit op het werk van een slotenmaker is een hekwerk specialist. Deze vakmensen kunnen een hek plaatsen om een bepaald gebied te beschermen. Het wordt vaak toegepast rondom de tuin van een woning om te voorkomen dat inbrekers gemakkelijk de tuin binnen komen lopen en vervolgens snel kunnen schuilen in het struikgewas dat er is aangelegd. Verschillende soorten hekwerken bieden diverse gradaties van moeilijkheid om te overwinnen. In combinatie met services van een slotenspecialist kan men de hekken voorzien van hang- en sluitwerk.

Moderne technieken in huisbeveiliging

Als de tuin te veel beschutting biedt voor insluipers die een hek over zijn geklommen zijn er nog alternatieve wijzen om voor de nodige huisbeveiliging te zorgen. Middels moderne technieken is het mogelijk om een pand 24/7 in de gaten te houden met camera’s. zo heeft men niet alleen de service van een slot dat 24 uur per dag beveiliging biedt, maar genereert men tevens bewijsmateriaal ingeval het tot een rechtzaak moet komen. Deze videocamera’s nemen voortdurend beelden op van belangrijke in- en uitgangen en leggen zo de sluiproutes van inbrekers vast. Bewakingscamera’s zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er draaibare camera’s die om hoeken kunnen kijken en die beweging kunnen volgen. Verder zijn er bewegingsdetectoren die gekoppeld zijn aan een alarmsysteem om het alarm te luiden wanneer er een beweging is geconstateerd op een plek waar er geen zou moeten zijn.

Sloten vervangen en verhuizen

Uiteraard zijn er nog altijd de standaard diensten van een slotenmakersbedrijf zoals het laten vervangen van sloten. Dit kan van nut zijn wanneer een deur (of raam) geforceerd is en beschadigd is geraakt. Een andere situatie waarin een slot vervangen belangrijk kan zijn is tijdens een verhuizing. Voordat men de nieuwe woning betrekt kan men Goedkope Slotenmaker Den Haag langs laten komen die het oude slot weghaalt en een nieuwe ervoor in de plaats installeert ondanks dat de oude het nog prima doet. De reden om zoiets te doen is als men het vermoeden heeft dat de vorige bewoners niet te vertrouwen zijn en mogelijk met een reservesleutel jouw nieuwe huis binnen willen komen. Ook kan dat van toepassing zijn wanneer de voormalige bewoner één van de sleutel in de direct omgeving is kwijtgeraakt. 

Hang- en sluitwerk voor verschillende situaties

Een slotenmaker kan naast de gebruikelijke diensten tevens extra hang- en sluitwerk installeren voor uiteenlopende situaties. Als deuren regelmatig in worden getrapt kan men overwegen om extra pensloten of een dievenklauw te installeren die een deel van de kracht op kan nemen. Voor de beste beveiliging zal men over moeten stappen naar een meerpuntssluiting die aangebracht kan worden door een professioneel slotenmakersbedrijf.

Gerelateerde berichten
Beveiliging

Satel alarmsysteem aanschaffen

2 Minuten lezen
Lees alles over een Satel alarmsysteem aanschaffen om je object optimaal te beveiligen. Als je besluit tot een Satel alarmsysteem aanschaffen dan…
Beveiliging

Hang- en sluitwerk laten vervangen

2 Minuten lezen
Je woning voorzien van goed hang- en sluitwerk is van groot belang voor een veilige woning. Vaak wordt nog gebruik gemaakt van…
Beveiliging

Geef inbrekers geen kans!

2 Minuten lezen
Wist je dat het aantal inbraakpogingen in de zomer altijd piekt? Inbrekers worden steeds slimmer en sluwer en kiezen zorgvuldiger de woningen…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

23 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *